Sivut

25.9.2016

Miten kävi KonMarille? | Blogikirppis 1.10. Jyväskylässä



Käsi ylös kuka muistaa kun puolisen vuotta sitten intoilin kässäharrastajan konmaritetusta, yltiösiististä harrastehuoneesta? Niinpä. Tuli kevät, tuli kesä. Elämä siirtyi ulos, ja ne vähäiset ompelu- tai muut näperrystouhut suoritettiin puolijuoksulla, hyvä jos ehdin istuutua ompelukoneen polkimella kaasutellessani. Tuli pihahommat, liikuntahommat, uintihommat ja matkahommat. Samalla tapahtui hiljainen räjähdys. Syyskuussa kun viimein ajatuksen kanssa avasin  harrastehuoneen oven, kaaos kirjaimellisesti käveli vastaan. Miten tässä näin pääsi käymään?

Selityksiä tapahtuneelle voitaisiin löytää useita, mutta mitäpä sitä turhia vatvomaan. Pinkki kirja kauniiseen käteen ja sukellus kaaokseen! Ja hei -  koska yhden romu voi kuitenkin olla toisen aarre, aion konmarittaa mm. vinon pinon itselleni tarpeettomia kankaita ja muita käsityötarvikkeita ja tuoda ne mukanani Jyväskylän blogikirppikselle 1.10.! Kuormaan nostellaan lisäksi naisten- ja lastenvaatteita, kodin sisustustavaraa ja ehkäpä jotain itse tehtyäkin.




Jyväskylän neljäs blogikirppis järjestetään siis lokakuun ensimmäisenä lauantaina klo 12-15 Jyväskylän aikuislukion tiloissa Harjulla, Sepänkatu 3:ssa.  Myyntipöytiä virittelevät lisäkseni
#vainanettejutut, Valkoisen vuoren rinteillä, Minishow ja Pilkkeitä. Paikalta löytyy myös kahvila. Ostoksia varten kannattaa varata käteistä, sillä kirppiksellä ei ole mahdollista maksaa kortilla. Kannattaa klikkautua tapahtuman Facebook-sivuille, jonka kautta pysyt kätevästi kärryillä muidenkin myyjien kirppispäivityksistä ja myyntitärpeistä. Nähdäänkö lauantaina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti