Sivut

22.3.2012

Joogahousut




Joogahousut (SK 1/12, koko 32-36) ompelin olohousuiksi kotiin. Kaava on piirretty koon 36 mukaan, mutta vyötäröllä seurasin kokoa 32 sillä kuulin vinkkiä että kaavoitus on reilu. Vyötäröllä on korkea resori jonka taitoin kaksin kerroin, lahkeensuuresoreita pidensin ohjeesta poiketen todella reippaasti, mutta vieläkin olisivat voineet olla pidemmät. Ompelu oli helppoa lehden 'helppo kaava'- ohjetta seuraten, näistä selviytyy kuka tahansa, suosittelen lämpimästi!

Sen verran mieluisat näistä housuista tuli etten malttanut sovituksen jälkeen riisua pois lainkaan! Olisivat saaneet olla kyllä vieläkin lökömmät ja reilummat, mutta ajavat asiansa silti loistavasti. Tavoitteena on edelleen löytää täydellinen haaremihousujen kaava, mutta alkaa hiljalleen näyttämään siltä että kaavoitushommiksihan se menee..

PS. Rrrrakastan saumuriompelua!

13 kommenttia:

  1. Ihanat, just tälläisia ajattelin itelleni alkaa ompelemaan, kunhan saan koneen huollosta :) Mistä oot löytäny laadukkaita yksivärisiä trikoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden housujen trikoo oli muistaakseni Triteksiltä Tampereelta, mutta myös EK:sta oon joskus ostanut hyvää trikoota. Ompeluelämää -ryhmäss joku kehui viskoositrikoota näiden housujen kankaana, laskeutuu kuulemma hyvin ja on ihanan kevyttä. Tosin, on kyllä sitten tosi ärsyttävää ommellakin.. =)

      Poista
  2. Nice!!! Menikö noihin kuinka paljon kangasta ja mistä kankaasta teit? Mulla ois Myllymuksujen pinkkiä bambusingleä, joka tuntuu kyllä ihanalta, ja olin sitä vähän meinaillut omiin pöksyihin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en ulkoa muista mikä oli kankaan menekki, ohjeetkin on jo jossain hukassa, mutta reippaanlaisesti sitä meni jos meinasi tehdä kaavan mukaan - etu- ja takakappaleita ei saanut vierekkäin leikattua, joten kaksi korkeutta tarvitaan kangasta. Oe:ssä olivat tehneet myös kavennettuna näitä housuja, mutta kyllä mä liputan sen alkuperäisen kaavan perään, nämä on niiiin ihanat lököttimet! Sais olla vieläkin levveemmät! :) Bambusingle kuulostaa unelmanihanalta tällaisiin, toivottavasti riittää!

      Poista
  3. Ja muuten... Huomenna haen itelleni sen saumurin!! Niiiiin mahtista!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Nyt vaan mies ja muksut ulos, ja itse käyt ompelemaan.. :)

      Poista
  4. Tosi kivat pöksyt! Kyllä noissa kelpaa joogata:)

    VastaaPoista
  5. Voi kun nuo housut näyttävät mukavilta! Ei varmaan kiristä ja purista mistään :) Tuollaiset olisi varmaan kivat kesällä kotihousuiksikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kun kiskaisin päälleni, en olisi pois ottanutkaan. Täytyy tehdä useammatkin, ovat tosi kivat (ja nätimmätkin kuin jotkut peruskalsariverkkarit.. =)

      Poista
  6. Nää on kyllä ihanat! Kiitos vinkistä ;) Tällaiset voisi tulla meillekin, kunhan tervehdytään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen erittäin lämpimästi! :) Niin, ja pikaista paranemista!

      Poista
  7. Sama homma täällä, en halua pois ottaa, niin on kivat päällä! :)

    VastaaPoista